STAȚIUNEA

De Cercetare - Dezvoltare
pentru Viticultură și Vinificație Miniș

MINIȘ

CERCETARE

Stațiunea de Cercetare Miniș este locul unde căutam sa aflăm secretele viței și ale vinului, cu pasiune, competență, și în cele mai moderne și tehnologizate condiții.

Suntem pasionați de tot ceea ce facem chiar daca în acest domeniu rezultatele se lasă uneori așteptate perioade lungi de timp.

Suntem competenți pentru că majoritatea dintre noi au studii superioare și doctorate dar și o vastă experiență în domeniu.

Iar condițiile de lucru, de cercetare și analiză a rezultatelor, de prognoză și creare de soiurilor noi de struguri și a varietăților de vin vorbesc de la sine. 

Aparatura de laborator cât și cea cu care lucrăm în vie, sunt de ultimă generație, garanție a rezultatelor noastre.

Stațiunea de Cercetare Miniș este locul unde căutam sa aflăm secretele viței și ale vinului, cu pasiune, competență, și în cele mai moderne condiții. Suntem pasionați de tot ceea ce facem chiar daca în acest domeniu rezultatele se lasă uneori așteptate perioade lungi de timp.

Creație SOIURI și CLONE

Aici la Miniș creăm soiuri noi de viță de vie bla bla bla Aici la Miniș creăm soiuri noi de viță de vie bla bla bla 

MINIȘ

DEZVOLTARE

Stațiunea de Cercetare Miniș produce vinuri din cele mai alese soiuri, iată doar câteva: Cabernet Sovignon, Pinot Noir, Cadarcă, Fetească Regală.

Plantațiile de Port altoi  ne reprezintă de asemenea, ca să nu mai vorbim de Școala de vițe. Produsele noastre se regăsesc la clienții noștri din țară dar si din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

La noi la Miniș cercetarea nu este singurul domeniu de activitate, dimpotrivă;

Dezvoltarea este motorul care ne împinge înainte într-o cursa fară sfarșit, cu concurența și mai ales cu noi înșine.

Stațiunea de Cercetare Miniș produce vinuri din cele mai alese soiuri, iată doar câteva: Cabernet Sovignon, Pinot Noir, Cadarcă, Fetească Regală.

Dar vinul nu este singurul produs cu care ne mândrim, plantațiile de Port altoi  ne reprezintă de asemenea, ca să nu mai vorbim de Școala de vițe.

Produsele noastre se regăsesc la clienții noștri din țară dar si din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii ele reprezentând o carte de vizită a noastră și a țării noastre, România.

VINOTECA

Vinoteca este o colectie de vinuri vechi bla bla bla Vinoteca este o colectie de vinuri vechi bla bla bla Vinoteca este o colectie de vinuri vechi bla bla .